بدون رضایت و اطلاع بنده ترک کرده از تماس تلفنی با بچه دوساله مون که خیلی هم وابسته به هم هستیم خودداری میکنه باید چکار کنم؟

پرسیده شده
۴۳ پاسخ ۶۹۳ #08781002

با سلام همسرم ۴ ماهه خونه رو بدون رضایت و اطلاع بنده ترک کرده از تماس تلفنی با بچه دوساله مون که خیلی هم وابسته به هم هستیم خودداری میکنه باید چکار کنم ممنون میشم پاسخ بدید

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۴۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام دادخواست عدم تمکین و ملاقات فرزند تقدیم نمایید

سلام بابت ترک منزل بدون رضایت شما دادخواست عدم تمکین بدهید وبرای دیدن بچه دادخواست دستور موقت ملاقات فرزند روبه دادگاه بدهید

با درود ابتدا دستور موقت مبنی بر ملاقات با طفل مطرح بفرمائید و سپس دادخواست دهید.

باسلام دادخواست عدم تمکین و ملاقات فرزند با دستور موقت دهید.

درود
دادخواست الزام به تمکین و ملاقات فرزند همراه با دستور موقت به ثبت برسانید

بادرودوسلام دادخواست ملاقات فرزند تقدیم و تنظیم نمایید.

دادخواست ملاقات فرزند به همراه دستور موقت مطرح نمایید