چطوری باید ثابت کنم اون خونه مال خودش نیست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۶۹ #08778505

سلام و خسته نباشید. من زوجه ۸ماهه عقد کردم و با همسرم به مشگل خوردم و میخوام جدا بشم و همسرم درخواست تمکین برای من داده و چون خودش خونه نداره قلنامه خونه مادرش رو به نام خودش کرده تا بتونه رای تمکین بگیره میخواستم بپرسم چطوری باید ثابت کنم اون خونه مال خودش نیست و مال مادرشه و توی دادگاه ادعا کرده که ما عروسی کردیم ولی ما هنوز عقدیم؟(متاسفانه من دوشیزه نیستم)

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اپر همسرتان اقدام به قولنامه نمودن منزل مادری اش نموده و شما میتوانید از دادگاه بخواهید تا زوج برای شما منزل مستقلی تهیه نماید تا شما اقدام به تمکین نمایید

سلام
بر طبق ماده ۱۱۱۴ قانون مدنی: «زن باید در منزلی که شوهرتعیین می کند سکنی نماید مگر آن که اختیار تعیین منزل به زن داده شده باشد.»

شما نمیتوانید از حق حبس استفاده کنید

با سلام. با توجه به اینکه دوشیزه نمی باشید، نمی‌توانید از حق حبس استفاده نمایید.
درخواست بازدید از ملک کنید تا مشخص گردد منزل متعلق به مادر ایشان می باشد.

در صورتیکه باکره نباشید حق حبس زائل شده و همسرتان میتواند درخواست تمکین نماید . ولی برای اثبات صوری بودن قرارداد میتوانید درخواست بازدید واحد مددکاری را مطرح کنید تا در خصوص لوازم زندگی و ....... تحقیق شود .

متاسفانه اگر شما دوشیزه نیستید نمیتوانید از حق حبس استفاده نمایید .ضمن اینکه قرار داد صوری ایشان در صورتی که وسایل زندگی مشترک در منزل مذکور فراهم باشد از طرف شما قابل اثبات نخواهد بود ..بنظر میرسد بهترین راهکار برای شما مطالبه مهریه باشد تا بتوانید ایشان را تحت فشار قرار داده و امتیاز بگیرید .....