محاسبه بازنشستگی من بر چه اساسی خواهد بود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۲۲ #08775467

سلام. من مدیر عامل یک شرکت (سهامی خاص)هستم. شرکت دفاتر قانونی ندارد. بیمه خودرا از شرکت با۳۰% واریز میکنم. تا آخر ۹۸ با حداقل حقوق و سمت سرپرست کارگاه. از اول ۹۹ حقوق ۵میلیون با عنوان مدیر امور اداری تا ۴ماه و ازاول مرداد ۹۹ حداکثر حقوق با عنوان مدیر . شرکت قبلا۶۰نفر پرسنل داشت ولی از کرونا تا حال ۷ نفر. ضمنا" اززمانی که بیمه خودرا با حداکثر حقوق واریز میکنم از اداره تربیت بدنی برای همان مجموعه پروانه مدیر برای خودم اخذ نموده ام . حال زمان بازنشستگی فرا رسیده. توجها" بموارد فوق که درعین حال که مدیرعامل هستم با عناوین مذکور بیمه واریز کرده ام و ازطرفی بجهت عدم داشتن دفاتر قانونی و پرداخت حق بیمه غیر متعارف از دوسال قبل ، محاسبه بازنشستگی من بر چه اساسی خواهد بود؟ با سپاس فراوان

مشاوره حقوقی بازنشستگی و از کارافتادگی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طریق اداره تامین اجتماعی مراتب را پیگیری نمایید

با سلام در این خصوص شما باید با کارشناسان بیمه تامین اجتماعی تماس بگیرید می‌توانید با تلفن ۱۴۲۰ تماس گرفته

باسلام
شما به عنوان مدیرعامل نمیتوانید سمتهای دکر شده را داشته باشین