در مرحله ی اعتراض خانم حق فرجام خواهی عنوان کرد آیا باید تا قطعی شدن حکم اجارشو من بدم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۷۳۲ #08774681

درود بر شما اساتید محترم، بنده درخواست کننده طلاق بوده و در مرحله بدوی و تجدیدنظر رای بنفع اینجانب صادر شد ولی در مرحله تجدیدنظر حق فرجام خواهی در دیوانعالی کشور عنوان شد و زوجه اعتراضی به دیوانعالی کشور دادند حال آیا باز به دلیل اینکه درخواست کننده اعتراض به دیوانعالی کشور خود زوجه بوده آیا باز باید تا قطعی شدن رای اینجانب می بایست اجاره خانه و سکونت ایشان را بدهم با توجه به اینکه به دلیل تهدیدها و آبروریزی های ایشان الان ۱۰ ماه هست من جدا از ایشان زندگی می کنم و ۱۰ ماه مفت اجاره خانه برای ایشان پرداخت نمودم لطفا راهنمایی فرمایید؟

مشاوره حقوقی طلاق
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود
در زمان عده نفقه ی همسر بر عهده ی شما می باشد

با سلام طبق قانون بعد از جدایی و در زمان عده نیز نفقه ی خانم بر عهده ی شما خواهد بود

با سلام تا زمان قطع رابطه زوجیت و یا اثبات قطعی عدم تمکین پرداخت نفقه از جمله اجاره ماهیانه مذکور بر عهده شما خواهد بود.