مطالبه حساب دوران وکالت دعوای مالی است یا غیر مالی؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱,۱۹۵ #08762064

سلام،
طرح خواسته : الزام وکیل به ارائه حساب ایام وکالت و رد ثمن ناشی از بیع مورد وکالت، طبق ماده ۶۶۸ق.م
آیا جز دعاوی مالی محسوب میشود یا غیر مالی؟
حسب نظریه مشورتی ۱۴۰۶/۹۹/۷ اداره حقوقی ق ق مورخ ۹۹/۱۰/۲۴ دعوی را غیر مالی دانسته
ولی بنا به ماهیت خواسته که رد ثمن و خسارات ناشی از دادرسی و تاخیر تادیه میباشد که از میزان دقیق آن مطلع نیستم آیا باید خواسته را مالی و مقوم به مبلغی جهت صلاحیت دادگاه و حق تجدیدنظر خواهی ارائه داد؟ یا خیر لزومی ندارد و به استناد نظریه مشورتی صرفا طرح خواسته مستند به ماده ۶۶۸ کفایت میکند

مشاوره حقوقی قراردادها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام می بایست ثمن‌ و خسارات ناشی از آن را مقوم نموده و دعوی مالی است

سلام.
ماده ۶۶۸قانون مدنی شامل دوقسمت می باشد ؛یکی ارائه حساب مدت ودوره وکالت که می‌توان آن را به ارائه گزارش اقدامات وارائه اسناد ومدارک تلقی نمود که این امر دعوی غیر مالی محسوب میشود؛
دیگری رد مال یا وجه یا کالایی است که بجای موکل دریافت شده است ومطالبه این موارد ازمصادیق دعوی مالی محسوب خواهد شد.

سلام
نظریه مشورتی برای محاکم لازم الاتباع نیست.به نظر بنده دعوای الزام به ارایه حساب ایام وکالت غیر مالی و دعوای رد ثمن مالی است.

رد ثمن دعوی مالی محسوب خواهد شد

رو ثمن دعوی مالی است

با سلام و ادب و احترام خدمت شما مخاطب گرامی سوالتون مبهم است.

درود
رد ثمن که قطعا مالی است.