سازمان تامین اجتمایی سال اخر را رد کرده است چه باید کرد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۳۷ #08758561

سال کار را از یک کارخانه با شرایط جدید به کار خانه پیکری رفتم ، لیست ساعت کار ، لیست حقوق ، قرارداد کار ، موجود است ولی سازمان تامین اجتمایی سال اخر را رد کرده است

مشاوره حقوقی تامین اجتماعی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما بایستی لز طریق اداره کار اقدامات لازم را انجام دهید.

با سلام
دادخواستی به طرفیت اداره تامین احتماعی به دیوان عدالت اداری بدهید

حقوق ومزایای شما از طریق اداره کار قابل مطالبه است، تامین اجتماعی تخلف ننموده

با درود تامین اجتماعی تخلفی نکرده وفق واریزی کارفرمایان اقدام می‌کند
حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید
سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

اگه منظور شما اینکه سوابق بیمه شما از طرف کار فرما واریز شد اما شعبه بیمه پرداز یا اداره تامین اجتماعی تنها بخشی از کار کرد شما را واصل نمود بهتر است به استناد مدارک مستندات به طرفیت کارفرما و اداره تامین اجتماعی که حق بیمه توسط کارفرما واریز می گردد طرح دعوا در سامانه جامع روابط کار از اداره کار نزدیک به محل کارتان اقدام کنید چنانچه کارفرما ایام کارکرد شما را واریز ننموده ؟تنها به طرفیت کارفرما طرح دعوا کنید

باسلام.
به چه علت سال آخر را قبول نکردند؟
می توانید در دیوان عدالت اداری شکایت نمایید.