از کجا بفهمیم خانه ممنوع المعامله است؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۳۵۵ #08749532

سلام. خسته نباشید.
از شما بابت سایت خوب و راهنمایی های مفیدتون که بارها ازشون بهره مند شدم ممنونم.
قصد خرید یک خانه کلنگی(۲طبقه حیاط دار) برای سکونت خودمون داریم.
از فامیل ها شنیدم که ممکنه خونه ممنوع المعامله باشه و فروشنده نگه.
از کجا میتونیم قبل شروع معامله بفهمیم؛ خونه ای که میخوایم بخریم ممنوع المعامله نباشه یا مشکل قانونی و حقوقی دیگه ای نداشته باشه که بعدا در روند خرید خونه برامون مشکل ایجاد کنه؟
اگه خونه ممنوع المعامله باشه و فروشنده قبل شروع معامله نگه؛ خریدار بعد که بفهمه خونه ممنوع المعامله هست؛ درحالی که در روند خرید خونه قرار داره و درواقع معامله شروع شده؛ از لحاظ قانونی و حقوقی چه کار میتونه کنه؟
ممنونم.

مشاوره حقوقی ملکی
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در ادارات ثبت اسناد مراکزی برای استعلام ممنوع المعامله بودن وجود دارد که با ارائه مشخصات و کدملی می توانید استعلام نمایید .

سلام ازارگان متولی امر یعنی اداره ثبت شهر محل وقوع ملک جویاشوید

سلام
از ثبت استعلام می گردد

استعلام از سازمان ثبت اسناد و املاک کشور متصور هست می‌توان تحت شرایطی در صورت معامله آنرا فسخ نمود و مطالبه خسارات وارده کرد

باسلام ازمرجع ثبتی استعلام نمایید.

با درود استعلام بگیرید

از مرجع ثبتی استعلام کنید.