آیا میتوان برای فروش محصولات پوستی و آسیب حاصل از مصرف شکایت کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۷۷ #08742272

فردی با وعده های بسیار صابون های دست ساز با قیمت بسیار بالا به من فروخت و این محصولات باعث خراب شدن پوستم و صدمه بسیار زیادی به پوستم شد که برای درمان چندین میلیون هزینه دارد آیا میتوانم به صورت قانونی از او شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام؛ بله شما می توانید به دادسرا مراجعه و شکایت خودتان را همراه با دلایل اثباتی تقدیم کنید و اگر چنانچه به عضوی از اعضای بدن یا صورت شما آسیبی وارد امده می توانید درخواست ارجاه به معاینه پزشک قانونی هم برای درج در پرونده درخواست کنید.
با استناد به ماده ۲ قانون مواد خوردنی و آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی مصوب ۱۳۴۶/۴/۲۲با آخرین اصلاحات تا تاریخ ۱۳۹۲/۱۱/۱۶ بند ۲ – در صورتیکه مصرف مواد مذکور موجب بیماری مصرف‌کننده یا آسیبی گردد که معالجه آن کمتر از یکماه باشد مجازات مرتکب ششماه تا دو سال‌حبس جنحه‌ای خواهد بود و هرگاه مدت معالجه بیشتر از یکماه باشد مجازات مرتکب یکسال تا سه سال حبس جنحه‌ای است و در هر دو مورد‌ سازنده یا تهیه‌کننده یا مخلوط‌کننده مواد تقلبی بحبس جنائی درجه یک از سه سال تا ده سال محکوم خواهد شد.
۳ – در صورتیکه مصرف مواد مذکور موجب نقض یکی از اعضای مصرف‌کننده گردد مجازات مرتکب با توجه به میزان نقض سه تا دهسال حبس‌جنائی درجه یک است و در این مورد سازنده یا تهیه‌کننده یا مخلوط‌کنندهمواد تقلبی به حبس جنائی درجه یک از پنجسال تا پانزده سال محکوم‌ میشود.
۴ – در صورتیکه مصرف مواد بهداشتی یا آرایشی موجب نقص زیبائی یا کراهت منظر شود مجازات مرتکب با توجه بمیزان نقض یا کراهت یک تا‌ سه سال حبس جنحه‌ای خواهد بود و در اینمورد سازنده یا تهیه‌کننده یا مخلوط‌کننده آن با مواد خارجی به حبس جنائی درجه دو از دو سال تا ده سال‌ محکوم خواهد شد.