چگونه از همسرم وکالت بلاعزل برای طلاق بگیرم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۱۶ #08735726

با سلام
من (زوجه) حکم جلب زوج را بابت پرداخت نکردن پیش قسط مهریه (دو سکه) گرفتم. روزی که با مامور زوج به کلانتری می آید اگر راضی به طلاق من در مقابل بذل مهریه شد، آیا باید در کلانتری از اون وکالت بلا عزل برای طلاق بگیرم؟ چانچه در کلانتری می توانم از اون وکالت بگیرم آیا معتبر هست؟
یا باید او را به دفترخانه ببرم؟ مامور کلانتری هم باید همراه من و زوج به دفترخانه بیاید؟
مراحلش به چه صورت است لطفا راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

آیا باید در کلانتری از اون وکالت بلا عزل برای طلاق بگیرم؟ چانچه در کلانتری می توانم از اون وکالت بگیرم آیا معتبر هست؟
یا باید او را به دفترخانه ببرم؟
بهتر است در دفتر خانه به صورت رسمی این حق را به شما بدهد
مامور کلانتری هم باید همراه من و زوج به دفترخانه بیاید؟ نیاز ی نیست
مراحلش به چه صورت است لطفا راهنمایی بفرمایید

تنها زوج باید رضایت داشته باشد مراحل بخصوص دیگری ندارد
موفق باشید

برای گرفتن وکالت درطلاق
زوج باید رضایت داشته باشد
باید به اتفاق زوج به دفترخانه بروید

سلام باید حتما در دفترخانه وکالت اخذ نمایید .

بسمه تعالی } در مورد وکالت حتما باید در ئدفتر اسناد رسمی باشد و با عنوان تنفیذ وکالت در امر طلاق حسب سند نکاحیه به شماره ...... مورخ......
توجه: یعنی صرفا ثبت کند وکالت در طلاق بلا اثر خواهد بود و دادگاه نمیپذیرد ..
حتما قید شود تنفیذ وکالت در ......
در تنفیذ وکالت بذل مهریه نقشی ندارد و توافق بین طرفین است و لزومی ندارد کل مهریه را ببخشید مگر آنکه خودتان راضی به بذل کل مهریه باشید ..
نکته بعدی : تنفیذ وکالت بدون قید و. شرط و زمان معین باشد . و فقط در دفتر اسناد رسمی قابل قبول است ..
مطالب فوق الذکر با تجربه های عینی فراوان به خدمتتان عرض شد ..