به چه جهت باید او اموال معرفی کند مگر به کسی بدهکار است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۷ #08649942

با سلام خواهر بنده در دادگاه بابت تمکین محکوم شده که در تجدید نظر هم باز رای علیه او صادر شد که الان ابلاغیه برای او آمده است بابت اجرای حکم و خواسته شده که اموال معرفی کند سوال من اینجاست که به چه جهت باید او اموال معرفی کند مگر به کسی بدهکار است او فقط تمکین عام و خاص نکرده است

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مطالبی که در زیر اجرائیه جهت معرفی اموال نوشته شده است به صورت چاپی و فرم است و ارتباطی با تمکین ندارد و ناظر به مواردی است که نوع محکومیت پرداخت مال می‌باشد
بنابراین این مطالب توجهی به خواهر شما ندارد