با این شرایط من میتونم طلاق بگیرم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲,۲۰۰ #08649526

سلام خدمت کارشناس محترم بنده ۶ سال که ازدواج کردم همسرم واریکوسل داشتن همون سال اول متوجه شدم وعمل کرد حدودا ۲ بار lvf نا موفق داشتیم الان هم بیکار هستن برای بار سوم که رفتم الان تو مرحله انتقال جنین هستیم ولی من تردید دارم جدیدا اخلاقش بد شده و اصلا سازگاری نداره تو این ۶ سال من خیلی اذیت شدم اما اصلا براش اهمیت نداره مدام به من بابت همه چیز گیر میده من خیلی تحملش کردم هر از گاهی دست بزن هم داره کافی عصبی بشه حالا با این شرایط من میتونم طلاق بگیرم چکار کنم مهریه ام رو بهم بده در صورتی که مهری ام عرف قانونی ممنون از پاسخ شما

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به موجب قانون ایران زن فقط مواردی میتواند طلاق بگیرد که شرایط ضمن عقد را مرد رعایت نکرده باشد و حق طلاق با مرد باشد در صورتی که شما درعسرو حرج باشید می توانید طلاق بگیرید

ماده ۱۱۳۰ قانون مدنی که با هدف ایجاد حق طلاق برای زوجه در شرایط سخت زندگی زناشویی پیش بینی شده ، به زوجه اجازه می‌دهد که چنانچه ادامه زندگی مشترک زناشویی با زوج مستلزم تحمل عسر و حرج به معنای تحمل سختی و مشقت (اعم از جسمی ‌و روحی، مالی، عرضی و ناموسی و غیره) باشد، به حدی که تحمل آن مشکل و غیر‌ممکن شود، جهت درخواست طلاق به محکمه خانواده مراجعه و دادگاه در صورت اثبات مورد عسر و حرج ادعایی از سوی زوجه، می‌تواند زوج را اجبار به طلاق کند.

سلام
در صورتی که شما بتوانید با بیان مواردی که فرمودید عسر و حرج خود را اثبات نماید میتوانید در زمان مطالبه مهریه و سایر حقوق مالی خود اقدام به متارکه نمایید‌.

مخاطب عزیز
پیشنهاد می شود برای حل مشکل خود از طریق داوری اقدام نمایید.
مواردی که ذکر کردید امکان عسر و حرج را برای تداوم زندگی تا حدودی می تواند اثبات نماید

با سلام خدمت شما
شما اگر بتواند در دادگاه ثابت نماید که زندگیتان با همسر تان سخت و غیر قابل تحمل شده و طلاق از جانب شما به دلیل عسر و حرج می باشد و دادگاه آنرا تایید کند ، دادگاه می تواند بدون رضایت مرد طلاق شما را از همسرتان به نیابت از ایشان بگیرد.موارد طلاق از جانب شما به دلیل عسر و حرج می تواند متفاوت باشد ، هر زنی می تواند مصادیق طلاق از جانب زوجه به دلیل عسر و حرج خودش را داشته باشد که یکی از این موارد
ضرب و شتم یا هرگونه سوء رفتار مستمر زوج که عرفا با توجه به وضعیت زوجه قابل تحمل نباشد، هست ،موارد آورده شده در قانون مانع از آن نیست که دادگاه در سایر مواردی که عسروحرج زن در دادگاه احراز شود حکم طلاق صادر نماید.
علاوه بر این که دادگاه این حق را خواهد داشت که هر کاری که انجام دادنش برای شما سخت و مشقت بار وعادتا غیرقابل تحمل باشد را از مصادیق عسر و حرج دانسته و شما را مطلقه نماید و از طرفی به دلیل اهمیت پرداخت نفقه از سوی مرد در صورتی که از پرداخت نفقه خودداری شود،می تواند یکی از مصادیق عسر و حرج نیز به حساب آمده و براساس آن نیز شما تقاضای طلاق نمایید، لطفا نظر خودتان را در مورد پاسخ اعلام نمایید باتشکر

بسمه تعالی . فرض مذکور میتوانید تقاضای طلاق کنید ولی ابتدا اینکه رد خواهد شد دوم اینکه مواردی از اسباب حقوق خود را به نفع زوج به اثبات خواهید رساند لذا در اثر موارد دکر شده بهترین راهوار شما ابتدا دادخولست تعیین تکلیف و عدم امکان سازش است که پس از اثبات بیماری زوج و رابطه این بیماری با عدم تمکین خاص از ناحیه زوج یقینا موفق خواعید شد بدون از بین رفتن حقوق تان .