صدور رای بر اساس خارج نویسی صوت در دادگاه امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۱,۵۵۳ #08632685

سلام وقت شما عزیزان بخیر.
بنده یک پرونده دارم که شاکی یک صدا جعلی و ساختگی که ادعا کرده مربوط به من هست را پس از دستور بازپرس خارج نویسی کرده و الان دادگاه براساس همین صوت که خارج نویسی شده است ، رای علیه من صادر کرده است . آیا استناد به چنین چیزی و صدور رای براساس آن امکان پذیر است؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با احترام به رای صادره اعتراض نمایید ،صدا می تواند به عنوان اماره محسوب شود

وقت بخیر به رای صادره اعتراض نمایید صدا اماره محسوب می شود صرفا

سلام می توانستید ادعای جعل کنید

باسلام و درود صدای ضبط شده به همراه سایر مدارک و ادله موجب علم قاضی می گردد،اما به تنهایی دلیل محسوب نمی گردد.

با سلام به رای صادره اعتراض نمایید صدا اماره محسوب می شود نه تنها دلیل

نسبت به رای صادره اعتراض نمایید ،صدا می تواند به عنوان قرینه در کنار سایر دلائل باشد ونه تنها دلیل

می توانستید ادعای جعل کنید و تقاضای ارجاع به کارشناسی نمایید