در جلسه اول نرفتم در تجدید نظر میتوانم به صلاحیت محلی دادگاه ایراد بگیرم یا خیر؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۴۲۲ #08616643

با سلام
چکی را کشیدم که همسرم ظهر نویسی کرده
علیه هر دو ما اقامه دعوا شد...
جلسه اول دادرسی من وهمسرم نرفتیم
فقط لایحه همسرم فرستاد وبا توجه به اینکه چک در محل ما برگشت شده بود ودر دادگاه خارج از محل ما اقامه دعوی شده بود همسرم از طریق الکترونیک قضایی لایحه فرستاد وبه صلاحیت محلی ایراد گرفت
...
الان حکم صادر شده است ومن محکوم شدم ایا با توجه به اینکه همسرم لایحه فرستاده ومن نفرستادم
ممنون از اساتید محترم

مشاوره حقوقی چک
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
خیر ، امکانپذیر نیست

در لایحه خود مطرح نمایید.

اصولا در مرحله تجدیدنظر این ایراد قابل استماع نیست.

با احترام ایرادات در مرحله تجدید نظر قابل طرح نیست

باسلام
به موجب رای وحدت رویه در مورد چک سه دادگاه صلاحیت داره محل افتتاح حساب محل برگشت شدن و محل انجام تعهد
اگه محلی که خواهان اقدام کرده هیچکدام از این سه محل نیست اعتراض کنید و دادگاه تجدیدنظر احتمالا توجه میکنه

با سلام در دادخواست تجدید نظر خواهی به عدم صلاحیت محلی اشاره نمایید

درود بر شما ،متاسفانه در مرحله تجدیدنظر چنین ایراداتی وارد نخواهد بود.