ملک بازداشتی مزروعی به چه معناست؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۳۸ #08602738

*با سلام و خسته نباشید ، خدمت وکلای محترم*

ملک مزروعی و جریانی مشاعی داریم که هیچ گونه معترضی ندارد ، و به عنوان مالک اداره ی ثبت به طور مشاع ماو شرکا را میشناسد.. به محضراسناد رسمی در خصوص اعلام سهام پدربزرگم رفتیم که به طور دقیق برای ما محاسبه و گواهی ثبتی صادر کنند .. اداره ی ثبت اسناد به ما گفتند ملک در حدود ۵۰ سال قبل بازداشت شده است و نمیتونیم گواهی ثبتی و تعداد سهام شما و شرکا رو بهتون اعلام کنیم .. بنابراین باید از شهرهای اطراف آگهی روزنامه های نوبتی قدیم رو بررسی کنیم که آیا آگهی شده یا خیر یا آگهی گم نشده و از این صحبت ها....خلاصه خود اداره ی ثبت به درخواست ما از شهر های اطراف استعلام آگهی نوبتی میکند پاسخ بعد ۲۰ روز میاد واز ۴ پلاک سه پلاک در آگهی روزنامه نوبتی نبود .. برای همین سه پلاک پاسخش نیامده گفتن نمیتونیم بهتون گواهی ثبتی و سهام اجدادتون بدیم ظاهرا این آگهی روزنامه نوبتی یاگم شده یا اصلا آگهی نشده است چون ملک جریانی بوده ، و اقدام ثبتی ناقص است ، بنابراین ملک بازداشتی هست ،
الان با تفاسیر راهکار فرآیند چیست ما به کجا شکایت یا مراجعه کنیم؟
آیا بازرسی استان بریم ؟ حفاظت اطلاعات(ستاد خبری)ساده ترین و سریع ترین مسیر..
با تشکر سپاس.

مشاوره حقوقی ملکی
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و درود . شما در ابتدا میبایست به مرجعی که ملک را بازداشت کرده مراجعه نمایید و رفع بازداشت کنید.

با درود..
در وهله اول با اسـتعلام از،علت بازداشت،، بایسـتی به مرجعی که ملک را توقیف کرده مراجعه نمـوده و تقاضای رفع توقیف نمایید.

با سلام
ابتدا باید ملک رفع بازداشت شود

با سلام ، بدوا جهت پییگری علت بازداشت و رفع آن به مرجع مربوطه مراجعه فرمایید.

به مرجعی که ملک را توقیف کرده مراجعه و علت را جویا شوید

پیگیری کنید ملک چرا و توسط چه مرجعی بازداشت شده، سپس به مرجع مربوطه مراجعه کنید و رفع توقیف کنیر

با احترام از مرجع توقیف کننده تقاضای رفع توقیف نمایید