حالا که مادر زنده است میتواند شکایت کرده و ارث ببرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۹۳ #08585974

سلام درصورتیکه پدر فوت کرده باشد و فرزندان تمام ارث خود را به نام مادر کرده باشند و حالا یکی از فرزندان بعد از چند سال تقاضای تقسیم ارث کند

مشاوره حقوقی ارث
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود آنچه فرزند منتقل کرده است صحیح است

با سلام بستگی به مفاد قرارداد دارد اگر اموال را به مادر هبه نموده باشند می توانند رجوع نمایند ولی اگر نقل و انتقال به صورت بیع ورسمی صورت گرفته باشد امکان‌پذیر نمی باشد

درد تحت شرایطی امکان دارد

با سلام بستگی داره بنام کردن در قالب کدام یک از عقود معین باشه مثلا اگر هبه باشه بله قابل رجوع هسش البته اگر در عین موهوبه تغییری حاصل نشده باشه ولی اگر درقالب بیع باشه وقطعی شده باشه دیگه نه