آیا ابتدا این پرونده تجدیدنظرخواهی می‌شود بعدا به دادسرا می‌رود جهت قرار جلب به دادرسی؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۹ #08571795

ضمن عرض سلام و احترام
در صورتی که پرونده‌ای در دادگاه نسبت به قسمتی از آن قرار دادسرا تایید شود و قابل تجدیدنظرخواهی ظرف ۲۰ روز باشد و قسمتی دیگر که در دادسرا منع تعقیب صادر شده در دادگاه قرار جلب دادرسی صادر شود،

یا اول دادسرا می‌رود بعدا نسبت به حکم قسمت اول، تجدیدنظرخواهی می‌شود؟

مشاوره حقوقی دادسرا
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بااحترام
دوست عزیز؛ سوال شما مبهم و نادرست است.
اما اگر منظورتان مراحل رسیدگیست،معروض میگردد؛ دعاوی کیفری، بدوا در دادسرا پس از رسیدگی معمولا به ۲ راه منتج میشوند؛ یا قرار منع تعقیب (مثلا به استناد فقدان وکمبود ادله) که خود قابل اعتراض است و در دادگاه کیفری به این اعتراض رسیدگی میشود.
یا قرار جلب به دادرسی (یعنی قرارمجرمیت سابق و رسیدگی در دادگاه).
و نهایتا حکم صادره از دادگاه کیفری ،ظرف ۲۰ روز قابل تجدیدنظرخواهی میباشد.
امیدوارم پاسخ سوالتان را گرفته باشید