آیا ما می‌توانیم اعتراض بکنیم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۱۱۲ #08567451

باسلام خدمت شما دوستان پدرم درسال ۱۳۷۶ فوت کردند و ما در ان سال وکالت کاری به برادرمان دادیم که برود زمین کشاورزی قولنامه ای در آذربایجان که از پدر مرحومان بجای مانده بود را برود سند بگیرد برایش تواین ۲۵ ساله ایشان زمین را اجاره می‌داده بدون اجازه ما ورثه ویک ریال هم به ما نداده دراین ۲۵ سال وحالا که ما مطالبه سهم الارث از ان زمین کردیم به ما گفت که زمین را بنام خودم کردم در جلوی چندین نفر شاهد فامیل بعد ما نه برگه ای از ان زمین داشتیم و نه هیچ مدرکی که بریم ببینیم راست میگه یا دروغ رفتیم دادخواست خیانت در امانت و
انتقال مال غیر زدیم نوبت دادگاهش که رسید آورده سند را به قاضی نشان داده و در ان سند آمده که بدون اجازه و امضا دیگر ورثه که نامشان آمده اجازه فروش ندارد ما به قاضی گفتیم که ایشان یک کپی هم از این سند به ما نداده بود که ما بدانیم بنام خودش نکرده و در جلوی شاهد گفت بنام خودم کردم و ما به حساب ان حرفش خیانت در امانت و انتقال مال غیر زدیم حالا ان برادر شیاد که وکالت کاری بهش داد ه بودیم نه تنها حق ما را نداده رفته دادخواست شرف وافترا برعلیه ما ورثه که دادخواست خیانت برایش زدیم زده حالا شما دوستان لطفا راهنمایی کنید ما چه دفاعی ازخودمان درآن دادگاه بکنیم که قاضی رد نکند و بر علیه ما تمام نشود درضمن ان برادر تابلوی جمع گفت که زمین را سندش را بنام خودم کردم میرفتیم وکالتی که بهش داده بودیم رابطه کردیم_لطفا بگید اگر دادگاه بر علیه ما حکم داد چه حکمی خواهد داد کلا ما چه ریزه کارهایی میتوانیم انجام بدهیم

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
چنانچه می توانید سوء نیت را اثبات نمایید با عنوان افترا شکایت نمایید

با اثبات سوء نیت شاکی،موضوع تحت عنوان افترا قابل شکایت است.

تحت عنوان افترا قابل شکایت است.

مدعی می بایست ادعای خود را اثبات نماید

با احترام شاکی باید بتواند برای افترا سونیت را ثابت نماید

بادرودوسلام چنانچه سونیت احرازواثبات نشود افترا انجام نشده.

در صورت اثبات سوءنیت شاکی از طرح شکایت امکان طرح شکایت به اتهام افترا را خواهید داشت.