با این حال میشه دادخواست استرداد خودرو داشت و خودرو رو پس گرفت؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۶۷ #08540238

با سلام
خودرویی معامله شده و خریدار پول خودرو نقد پرداخت کرد ولی معامله با رضایت دو طرف فسخ شد..فروشنده پول معامله رو به خریدار نقد نداد و چک داد و خودرو نزد خریدار موند تا زمان نقد شدن چک ولی چک نقد نشد..شرط برگرداندن خودرو هم با توافق دو طرف برگشت پول به خریدار بوده که تا زمان برگشت پول خودرو نزد خریدار باقی بمونه..

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شرط اقاله رد ثمن معامله بوده لذا تا زمانیکه شرط محقق نشود خودرو در ید خریدار باقی می ماند

آن معامله با اقاله فسخ گردیده
حالیه جنابعالی میتوانید دادخواست مطالبه چک را بدهید و خودرو را به عنوان مال معرفی کرده و آن را توقیف کنید که ۲ حالت متصور است
اول اینکه خوانده پول چک را نقد و کلیه خسارات و تاخیر تادیه را بدهد
دوم خوانده نتواند چک را پاس کند و شما خودرو را با احتساب کارهای کارشناسی برای خود بردارید
ضمنا برای توقیف از حیث عادی بودن سند خسارت احتمالی نیز متصور است.

درود بر شما، با توجه به توافق، خیر نمی‌توانند مادامی که ثمن معامله مسترد نشده چنین اقدامی کنند.

با درود
اگر قید شده باشد خودرو تا زمان پرداخت نزد طرف مقابل باشد استرداد خودرو معنی نخواهد داشت، بهتر است توافقنامه شما مورد دقت و توجه قرار گیرد، تا راهکار حقوقی دقیقی بتوان یافت.

با سلام باتوجه به شرط آخر تا زمان پرداخت نمی توان مسترد کرد ولی با پرداخت ثمن باتوجه به اقاله صورت گرفته امکان استرداد خودرو وجود دارد.

سلام و درود
معامله را با رضایت طرفین فسخ نمودید و صرفا درخصوص خودرو توافق شد تا برگشت پول نزد خریدار باشد
۱. فروشنده نمی تواند قبل از برگشت پول استرداد را خواستار شود
۲. خریدار نمی تواند در صورت برگشت پول از استرداد امتناع کند
البته این موارد در صورتی است که مستندات غیر قابل انکار موجود باشد
موفق و موید باشید

نخیر. .
نمیتونید استرداد کنید