چگونه عدم امنیت جانی نوزادان را اثبات نمایم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۲۵ #08532823

برادر خانوم من مشکل روانی داره و دیوونه اس همسرم بچه هامو برده خونه پدرش بچه هام اونجا امنیت ندارن.
چه دادخواستی باید بدم؟
اظهارنامه تمکین دادم گفته نمیام ولی جون بچه هام در خطره.

مشاوره حقوقی خانواده
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید اثبات نمایید که امنیت جانی ندارند

سلام
میتوانید ضمن طرح دعوا سلب حضانت علیه همسر خود به علت عدم رعایت غبطه فرزندان و وجود خطر جانی برای فرزندان تقاضای صدور رای مبنی بر سلب حق حضانت مادر و اعطای حضانت به خود یا الزام به تغییر محل زندگی را نمایید

باتوجه به توضیحات و فقد ادله اثباتی، اقدامی نمی توانید کنید

با سلام مخاطب گرامی عطف به پاسخ قبلی اگر این اندازه از امنیت جانی فرزندتان نگران هستید دادخواست سلب حضانت به علت در مخاطره انداختن جان فرزندتان را در دادگاه خانواده طرح نموده و برای صحت ادعای خود دلیل و مستند ارایه نماید و به صرف ادعا چنین دادخواستی مردود خواهد بود. میتوانید برای احراز صحت این ادعا از دادگاه تقاضای تحقیق محلی از طریق دایره مددکاری بنمایید.

سلام.با ارائه مدارک پزشکی و تماس بت پلیس ۱۱۰عدم امنیت جانی را ابتدا صورتجلسه و سپس دادخواست ملاقات فرزند بدهید

بایستی عدم صلاحیت حضانت مادر را بدلیل در معرض خطر قرار دادن فرزندان در محیطی که برای زندگی انتخاب نموده است از دادگاه دریافت نمایید