چطور میتونم از دندان پزشکی که شماره نطام پزشکی و اجازه مطب نداره شکایت کنم؟

پرسیده شده
۳۲ پاسخ ۴۶۶ #08528623

با سلام .من حدود ۴ ماه پیش دندونهامو پیش یک پزشک لمینت کردم که از کارشون اصلا راضی نبودم و نه تنها دندونهام بهتر نشد بلکه خیلی هم زشت شدند الان فهمیدم ایشون اصلا شماره نظام پزشکی ندارند کجا میتونم ازشون شکایت کنم و با توجه به اینکه کار زیبایی انجام دادند میتوتم هزینه ام رو پس بگیرم با توجه به اینکه دندونهامو تراش دادند و من مجبورم دوباره لمینت کنم و نمیتونم دیگه دندونهای اولمو داشته باشم

مشاوره حقوقی جرایم پزشکی
۳۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام ازطریق دادسرای نظام پزشکی تقدیم و تنظیم شکایت نمایید.

این موضوع ۲ عنوان مجرمانه ی مجزا دارد . ۱- دخالت در امر پزشکی که علاوه بر جزای نقدی و پلمپ شدن محل کار طرف در صورت ورود زیان جسمی میتوان مستوجب دریافت دیه هم گردد. ۲- فعالیت بدون پروانه ی اشتغال که شاکی آن سازمان نظام پزشکی است که این مورد هم جزای نقدی دارد و اگر طرف دانشجوی پزشکی باشد یک تعهد نامه هم از وی اخذ میگردد با درج در پرونده ی دانشجویی ایشان. موفق باشید

از طریق دادسرای نظام پزشکی شکایت خود را علیه پزشک مورد نطر مطرح کنید

هرکس بدون داشتن پروانه رسمی به امور پزشکی، داروسازی، دندانپزشکی، آزمایشگاهی، فیزیوتراپی و مامایی اشتغال ورزد یا بدون پروانه از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اقدام به تاسیس یکی از موسسات پزشکی مصرح در ماده ۱ کند یا پروانه خود را به دیگری واگذار یا پروانه دیگری را مورد استفاده قرار دهد، بلافاصله محل کار آن‌ها توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تعطیل و به حبس تعزیری از ۶ ماه تا ۳ سال و پرداخت جریمه نقدی از ۵ میلیون تا ۵۰ میلیون ریال محکوم خواهد شد و در صورت تکرار به حبس از ۲ تا ۱۰ سال و پرداخت جریمه از ۵ میلیون تا ۱۰۰ میلیون ریال یا دو برابر قیمت داروهای مکشوفه (هر کدام که بیشتر باشد) محکوم خواهد شد

از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی اقدام به شکایت کیفری از ایشان نمایید .در صورتی که بتوانیدتقصیر ایشان را ثابت نمایید محکوم به پرداخت خسارات می گردد.

سلام شما می توانید از طریق دفتر خدمات قضایی اقدام به طرح شکایت با عناوین مداخله در امر پزشکی و تحصیل مال ازطریق نامشروع و کلاهبرداری نمایید

موضوع از دو طریق ثبت شکایت در سازمان نظام پزشکی و همچنین طرح شکایت کیفری در دادسرای ویژه جرائم پزشکی به شکل همزمان قابل پیگیری است.