ایا وجه قانونی دارد یا حتما باید به دفترخانه رفته و برگه بگیریم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۴۰ #08517445

با دختری ۲۵ ساله که باکره نیست صیغه خوانده ام .

مشاوره حقوقی ازدواج موقت (ثبت احوال)
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ازدواج شما قانونا صحیح است و فعلا الزامی به ثبت نیست

صیغه وجه قانونی دارد.

ثبت ازدواج موقت الزامی نیست . در صورت بادار شدن باید ثبت کنیدد

با سلام
عقد شما صحیح بوده
طبق مفاد رای وحدت رویه در این زمینه، صرف باکره نبودن مطلقا (مشروع یا نامشروع) برای سقوط ولایت پدر کافی است
ثبت نکاح موقت جز در موارد معینی الزامی نیست

بادرودوسلام ازدواج شما صحیح و معتبر نمی باشد.

باسلام
درصورتی که بکارت این خانم با ازدواج شرعی برداشته شده عمل شما صحیح هست ولی اگر بکارت غیر شرعی برداشته شده باشد عمل غیر قانونی هست چرا که باید پدر یا جد پدری اجازه بدهد

باسلام چنانچه ولی قهری درقید حیات هستن میبایست با اذن ایشان بوده باشد