در صورت استخدام مدیر عامل خارج از شرکا چه نوع قرارداد و تعهداتی می بایست بین طرفین رد و بدل شود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۸۳ #08516167

با سلام و احترام
در یک شرکت سهامی خاص برای دریافت رتبه پیمانکار و مشاور آیا می توان از مدیر عامل خارج از شرکا و بدون سهام استفاده نمود همچنین در صورت استخدام مدیر عامل خارج از شرکا چه نوع قرارداد و تعهداتی می بایست بین طرفین رد و بدل شود.
سپاس

مشاوره حقوقی تغییرات شرکت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله مدیر عامل هم از بین هیات مدیره وهم از خارج استخدام و براساس قرارداد هیات مدیره می توان انتخاب نمود

ابتدابایدمجمع عمومی فوق العاده تشکیل شود مدیرعامل انتخاب شده صورتجلسه شود حدوداختیارات مشخص شده با آخرین تغییرات به ادره ثبت شرکتها اعلام ودر روزنامه رسمی وروزنامه ای که آگهیای شرکت در آن منتشر میشود به اطلاع عموم برسد.وامکان تعیین مدیر عامل خارج از سهامداران را دارد

انتخاب مدیر عامل خارج از سهامداران و شرکا منع قانونی ندارد بر اساس اساسنامه شرکت مدیر عامل موظف به انجام وظایف خواهد بود

باسلام
بله مدیر عامل میتواند فردی غیر از سهامداران باشد و مدیر عامل متعهد به اساسنامه می باشد.

درود
بله مدیر عامل می تواند خارج از سهامداران باشد.