درخواست طلاق به علت اعتیاد و بزهکاری زوج چگونه است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۹۶ #08511167

با سلام و احترام
همسر بنده یه سال پیش به جرم دزدی دستگیر شد و محکوم به ۴ سال زندان تعلیقی شد و در حال حاضر بیکاره، مدام درگیر اعتیاد به تریاک و ترک اعتیاد هست و حاضر به جدایی نیست، آیا با این اوصاف آیا به راحتی میتونم طلاق بگیرم؟این اواخر در حال ترک اعتیاد بود و میگه ترک کردم حاضرم بیام دفتر خونه و حق طلاق در صورت که هر زمان اعتیادم مثبت باشه؟ آیا میشه همچین کاری کرد؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام زوجه در صورت اثبات عسر و حرج که از جمله ان اثبات اعتیاد به مواد مخدر زوج است میتواند در خواست طلاق بدهد که اثبات اعتیاد به مواد مخدر یا شیشه بهترین راه درخواست ازمایش مو به دستور دادگاه میباشد که مصرف تا سه ماه نشان میدهد که فقط از طریق دادگاه انجام میشود

اگر شروط ضمن العقد را امضاء کرده اید می توانید به علت اعتیاد درخواست طلاق نمایید.

با سلام و احترام
اگر حق طلاق را بدهد می توانید اقدام به طلاق کنید
یا اگر اعیاد زوج به گونه ای باشد که موجب عسر و حرج زوجه شود میتوانید نسبت به طلاق به جهت اعیاد و عسر و حرج اقدام کنید