چگونه برای گرفتن افت قیمت اقدام کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۸۹۵ #08507551

سلام وقت بخیر، راننده ای بخاطر بی احتیاطی به هر دو درب خودرو سمت راست، من تصادف کرده،که درب سمت سرنشین بغل دست راننده کاملا رنگش رفته و فرو رفتگی عمیقی ایجاد شده که البته مقصر و ملزم به پرداخت هزینه ان از طریقه بیمه شده، اما ماشین من صفر بوده و چگونه برای گرفتن افت قیمت اقدام کنم؟ ایا انجام کارشناسی توسط افراد ذی صلاح بوسیله خودم قابل قبول است؟

مشاوره حقوقی تصادفات
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
دادخواست ضررو زیان از طریق دفاتر خدمات قضایی طرح و درخواست کارشناسی نمایید

درود
از طریق قضایی اقدام کنید و در دادگاه درخواست تعیین کارشناس و کارشناسی را مطرح کنید.

باسلام
دادخواست جبران ضررو زیان را از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت کنید ودر جلسه رسیدگی درخواست کارشناسی کنید دادگاه ارجاع به کارشناس میکند

با سلام اگر افسر کاردان فنی در کروکی طرف مقابل شما را مقصر دانسته است ، با مراجعه به شورای حل اختلاف و درخواست تامین دلیل کنید، و سپس دادخواستی تنظیم نمایید مبنی بر مطالبه خسارات ناشی از افت قیمت خودرو ،اقدام نمایید .