راهی وجود ندارد که در قبال اون مراحل قانونی طلاق انجام شود و بعد منزل بفروش رود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۸۶ #08503019

با عرض سلام ما بصورت توافقی قصد جدا شدن داریم، و توافق کردیم که نصف مبلغ فروش منزل مسکونی به زوجه پرداخت شود، منتها تا پیدا شدن مشتری مشخص نیست چقدر زمان ببرد تا بفروش برسد، راهی وجود ندارد که در قبال اون مراحل قاونی طلاق انجام شود و صیغه طلاق خوانده شود و بعد منزل بفروش رود، مثلا دادن سفته یا امثال این؟

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
تواق نامه ای نوشته و منوط به زمان حضور در دفترخانه نمایید

سلام
برای اینکه خیال دو طرف راحت باشد میتوان نصف منزل را به نام زوجه انتقال رسمی داد و طلاق را نیز اجرا کرد در این صورت اختیار فروش با خود زوجه می شود و برای اینکه بعدا برای فروش با مشکل مواجه نشوید توافقنامه بنویسید که به اتفاق آن را ظرف فلان مهلت بفروشید

شما می توانید از قاضی بخواهید که در رای طلاق توافق شما را ذکر کند و در زمان طلاق در محضر طبق رای انجام شود