میشه برای دادسرای نظامی شهرستان انتقالی گرفت؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۸۸ #08474680

سلام خسته نباشید
من تو آزمون استخدامی ارتش شرکت کردم تقریبا قبول شدم فقط محل خرمتون مشخص نشده ی سری میرن دانشگاه ارتش ی سری ستاد کل جذب هم برا تهران بود از اول
اما میخوام برم شهرستان بخاطر ازدواجم
میخوام ببینم راهی هست ک بشه به عنوان مثال برا دادسرای نظامی شهرستان انتقالی گرفت؟آیا از همون اول انتقال میدن؟

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
سوال شما حقوقی نیست لطفا از مرجع مربوطه پیگیری نمایید

سلام از مرجع مربوطه می بایست جویا و سوال نمایید.

با سلام،می توانید از ارگان مربوطه پیگیری کنید.

باسلام
بستگی به قانون وآیین نامه اداره متبوع دارد

سوال حقوقی نیست دوست عزیز، از ارگان خود پیگیری نمایید

با سلام
دوست عزیز تصمیم گیری با ارگان مربوطه میباشد البته شما میتوانید مدارکی را که دال بر متاهل بودن و هر مدرک مثبته دیگری را در صورت موجود بودن به یگان پشتیبانی ارائه کنید در خصوص سربازان وظیفه تا اونجا که خاطرم هست به نوعی مساعدت انجام می دادند.

دانشگاههای ارتش در تهران مستقر هستند شما امکان انتقالی به شهرستانها را تا پایان فارغ التحصیلی ندارید