با این دستور چه اقدامی صورت گیرد؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۳۶۶ #08462290

-دستور قضایی مبنی بر اخطار به خواهان جهت تودیع خسارت احتمالی به منظور صدور دستور موقت صادر گردید
این پاسخی است که قوه قضائیه برای درخواست جهت تامین خواسته برای من ارسال کرده است. ممنون میشم راهنماییم بفرمایید باید چه کنم؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بایدمبلغ خواسته شده رابه دادگستری تقدیم نمایید.

سلام میزان مبلغ رو از طریق شعبه به حساب دادگستری واریز نمایبد در غیررایندصورت تامین خواسته صادر نمیشود

درود بر شما.میبایست مبلغی را بابت درخواست تامین خواسته نزد صندوق دادگستری واریز نمایید

با سلام. شما بایستی مبلغ معین شده را به حساب دادگستری واریز نمایید در غیر این صورت قرار تامین اجرا نمی شود.

با سلام
وقتی سند خواهان یا مدعی دعوا سند عادی یا غیر رسمی باشد و برای دعوا تامین خواسته مطرح کند در این صورت دادگاه برای جبران خسارت احتمالی ناشی از اجرای تامین خواسته ( جبران خسارت احتمالی خوانده) از خواهان می خواهد تا مالی را (که معمولا وجه نقد ست) تودیع نماید.

باسلام
شما دادخواست مطالبه وجه برای سندعادی دادین و این امر به جهت عادی بودن سند شما مستلزم پرداخت ۱۰الی۲۰%خواسته شمتا بسته به نظردادگاه به حساب دادگستری واریز نمایید اگر رای به نفع شما صادر شد قابل استرداد خواهد بود

باسلام
باید مبلغ را پرداخت نمائید در غیر اینصورت خواسته ی شما رد می شود .