چگونه از سمت مدیر عاملی شرکت با مسئولیت محدود،خارج شوم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱,۱۵۹ #08457031

با سلام و عرض ادب

با عنایت به اختلاف میان رییس هیات مدیره شرکت و عضو هیات مدیره شرکت و خروج رییس هیات مدیره از محل شرکت حدود چند ماه پیش و عدم کارکرد شرکت از سال پیش تا کنون و با عنایت به انجام کارهای مشکوک از طرف عضو هیات مدیره با توجه به نفوذ ایشان و درصد سهام بیشتر در شرکت خواهشمند است راهنمایی بفرمایید با توجه به عدم ارتباط عضو هیات مدیره با رییس هیات مدیره و ارتباط اینجانب با رییس هیات مدیره چگونه میتوانم از سمت مدیر عاملی شرکت منفک شوم و هیچ مسوولیتی نداشته باشم؟ بدون نیاز به عضو هیات مدیره.
سپاسگزارم

مشاوره حقوقی تغییرات شرکت
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

الزاماگزارشی کلی از وضعیت شرکت از جمله دارایی ها، دیون و مطالبات و دعاوی تهیه و استعفای کتبی خود را رسما طی اظهارنامه به هیات مدیره و سهامداران اعلام و در آن طی تعیین مهلتی مشخص تقاضای حضور آنان جهت تحویل و تحول اسناد مدارک و اموال مهر شرکت و تسویه بنمایید . و درصورت الزام می توانید اقدامات قضایی انجام دهید

با ارسال اظهارنامه به هیئت مدیره

به هیات مدیره اظهارنامه ارسال کنید و اطلاع بدید

با درود می‌بایست خطاب به هیت مدیره این تقاضارا بنمایید.

از طریق ارسال اظهارنامه به هیات مدیره

از طریق ارسال اظهارنامه و ابلاغ قانونی به هیات مدیره استعفای خود را اعلام نمایید.

باید درخواست خود را تقدیم هیات مدیره شرکت ارایه نمایید.