سوال بنده این است که این چک حقوقی است یا کیفری؟

پرسیده شده
۲۵ پاسخ ۷۴۶ #08452546

با سلام. بنده دو فقره چک به ازای مقداری از مبلغ رهن آپارتمانم از مستاجرم دریافت نمودم که به تاریخ ماه بعد بود. لازم به ذکر است چک به نام خودشان نبود و به گفته خودشان به نام دوستشان بود ، چک ها به نام خود بنده صادر شد و نزد خودم بود و من به حسابم خواباندم. چک اول پاس شد ، اما چک دوم برگشت خورد. و اینکه الان چه کنم؟ با مستاجرم صحبت کردم و گفتند مشکل را برطرف می‌کنند اما گویا پیگیر نیستند. جهت رسیدن به پولم چه کنم؟ ( در ضمن چک از نوع صیاد بدون نیاز به ثبت بود). پیشاپیش متشکرم

مشاوره حقوقی چک
۲۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چک های مدت دار دارای وصف حقوقی هستند.

چک وعده دار را باید حقوقی اقدام نمایید

سلام چک های وعده دار حقوقی هستند نه کیفری

سلام و درود
۱) جنبه حقوقی دارد و می توانید نسبت به طرح دادخواست مطالبه وجه چک + خسارت تاخیر تادیه+ کلیه خسارات دادرسی اقدام نمایید.
۲) اگر در قرارداد اجاره به این امر که اگر یکی از چک های ارائه شده وصول نشود، قرارداد فسخ می شود، وجود داشته باشد می توانید نسبت به فسخ قرارداد اجاره اقدام و اجرت المثل ایام تصرف مستاجر را مطالبه نمایید.

چک فاقد وصف کیفری است و باید در دادگاه حقوقی مطرح شود .

درود
چک وعده دار امکان شکایت کیفری ندارد و حقوقی است.

سلام
حسب توضیحات چک مدت دار جنبه حقوقی دارد نه کیفری .