نمی خواهم همسرم را طلاق دهم،چه کار کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۰۶۶ #08450458

با سلام
من با خانومم به مشکل برخوردم و اصلا به هیچ عنوان نمی خوام طلاقش بدم ولی اون میگه چون دوستت معتاده و... به همین خاطرطلاق می خوام البته من فعلا نمی تونم مهریه رو یکجا بدم تکلیف چیه و به هیچ عنوان هم حاضر به طلاق نیستم و خانم هم میگه به هیچ عنوان حاضر به زندگی با من نیست.

مشاوره حقوقی خانواده
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
حق طلاق با زوج است و زوجه فقط در صورتی میتواند تقاضای طلاق دهد که یکی از شروط ضمن عقد محقق شود.وباتوجه به موضوعات عنوان شده طلاق محقق نمیگردد.درخصوص مهریه هم درصورت مطالبه میتوانید آنرا طی دادخواست اعسار تقسیط دهید
توصیه جداگانه ای دارم.ضمن احترام به عقاید همسر محترمتان سعی کنید ارتباط خود را به دوستی که این چنین باعث برهم زدن زندگیتان شده را قطع کنید تا اعتماد همسرتان جلب شود

با سلام هر چند طلاق به درخواست زوجه مستلزم اثبات مواد شرایط ضمن عقد نکاح و عسر و حرج است و به بهانه های عنوان شده در سوال دادگاه حکم طلاق به درخواست ایشان را صادر نخواهدکرد. ولی از آنجا که علاقه مند همسرتان هستید با برآورده کردن خواسته ایشان مبنی بر قطع ارتباط با دوستی که ادعای اعتیاد دارند مانع تضعیف بنیان خانواده شوید.