امروز برام ابلاغیه اومد بخاطر حضور نیافتن خواهان و شهود حکم بر بی حقی خواهان و رد دعوی وی صادر می نماید؛ چه باید کرد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۷۳ #08440839

سلام بنده ساکن تهران هستم . یک ماه و نیم پیش از آقایی بخاطر طلبی در یکی از شهرهای خراسان رضوی شکایت حقوقی کردم و هزینه دادرسی حدود ۱۲ میلیون شد و درخواست اعسار دادم و رفت برای وقت دادگاه که برای بنده ابلاغیه اومد که ساعت ۹ صبح به همراه شهود باید حضور پیدا کنید و بنده هم در وقت مورد نظر دادگاه بودم و ساعت ۹ به دفتردار گفتم که کی باید بریم داخل گفتند اطلاع میدیم و باید حتما شهود شما هم باشند شهود بنده هم از شهرستان دیگه در مسیر راه بودند که با تاخیر نیم ساعته که قرار بود ساعت ۹ بیان نه و نیم رسیدن و همراه با طرف مقابلم داخل اتاق قاضی رفتیم ولی قاضی قبول نکرد گفتند دیر اومدید و برید بیرون هر کاری کردیم و توضیح دادم که من دیروز ساعت ۶ بعدازظهر حرکت کردم و ساعت هشت و نیم صبح رسیدم و شهودها هم از شهر دیگه اومدن با تاخیر رسیدن بخاطر اینکه تا مرخصی از محل کارشون گرفتند ولی قاضی قبول نکرد و گفت که برای وقت دیگه تعیین می کنند ولی امروز برام ابلاغیه اومد بخاطر حضور نیافتن خواهان و شهود حکم بر بی حقی خواهان و رد دعوی وی صادر می نماید . جالب اینکه بنده از ساعت نه با طرف مقابلم پشت در اتاق قاضی نشسته بودیم برای اینکه اطلاع بدهند و بریم داخل و نیز شهودم هم با تاخیر نیم ساعته رسیدن و حتی حاضر بر رسیدگی به جلسه دیگه دادن ولی تو ابلاغ رد زدن . حالال باید چکار کم ۲۰ روز برای تجدید نظر وقت دادن ایا راهی هست چون کلی هزینه تمبر و.. دادم و اینکه بنده هم حضور داشتم و بارها از قاضی خواهش کردم ولی با لحن تندی با بنده برخورد می کرد و یکبار هم تهدید به بازداشت کرد و گفت راهی نداره باید راس ۹ بودید . خلاصه الان تکلیف بنده چیه و باید چکار بکنم

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما در همان تجدید نظر خواهی باید اقدام به تجدید نظر خواهی نمایید

سلام.توصیه می شود این بار با کمک وکیل دادگستری اقدام به تجدیدنظرخواهی نمایید.

درود. شما فرصت تجدید نظر خواهی و اعتراض دارید. توصیه می شود اینبار از طریق وکیل اقدام کنید.

باسلام اعتراض به رای ایشون بزنین و طی لایحه ای ماجرا رو شرح بدین و پیوست اعتراض کنین

با سلام
شما در همان تجدید نظر خواهی باید اقدام به تجدید نظر خواهی نمایید

سلام. خلاصه اش اینه که باید تجدیدنظرخواهی کنین و راه دیگری ندارد.