آیا حبس معلق گردد و بنده به کار خود ادامه دهم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۲۹۶ #08433550

عرض شود بنده به اتهام تحصیل مال نامشروع محکوم شدم و به دو سال حبس و رد مال در دادگاه بدوی شدم الان منتظره رای تجدید نظر میباشم بخاطر اون گفتم
آیا حبس را می تواند تعلیق نماید یا نه؟
و شرایط رد مال چه جوری میشود؟
آیا حبس معلق گردد و بنده به کار خود ادامه دهم؟
اداره می تواند از حقوقی که می دهد رد مال رو کسر نماید؟
ضمنا گفتم که فاقد کیفری و یکساله که معلقم

مشاوره حقوقی تحصیل مال نامشروع
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بسمه تعالی: فرض سوال حضرتعالی مطالبی تقدیم میکنم که به دقت مطالعه کنید نتیجه مقصود خاصل میشود کل مطالب بر اساس قانون مجازات است ..

۱) با توجه به مفهوم دو کلمه تعویق و تعلیق : شما تاکیید بر تعویق حکم کنید در تعلیق باید یک سوم از مجازات حبس را بکشید و با تقاضای قاضی اجرا مراحل سپری شده و.......

اما در تعویق حکم نیازی به سپری شذن یک سوم مجازات نیست . همچنین نیازی به رضایت یا گذشت شاکی نیست .

۲) تا دادگاه تجدید نظر رای را صادر نکرده کتبا از دادگاه تقاضای تعویق حکم حبس را بخواهید ( برابر ماده ۴۰ تا ۴۵ قانون مجازات اسلامی مبحث تعویق )بعد از صدور رای گر چه قابل بررسی است اما به سختی میتوانید موفق شوید .

در صورت صدور تعویق حکم موجب انفصال از خدمت نیست و میتوانید ادامه کار دهید اما در تعلیق حکم شاید از ادامه کار شما جلوگیری شود که بستگی به نظر و دستورالعمل ریاست محل خدمت شما دارد.

۳) دادگاه میتواند با در نظر گرفتن موقعیت اجتماعی و نوع جرم و مراتب مترتب با احوال فردی مجرم ( با توجه به لفظ مجرم لذا استنباط بعد از صدور حکم قطعیست ) یا در زمان رسیدگی از اجرای حکم خودداری نموده و مجرم را ببخشد

۴) و اما مطلب آخر میتوانید با اثبات انقلاب درونی و توبه که کتابا باید به دادگاه ارائه شود با توجه به عدم سوابق کیفری موثر از دادگاه طلب عفو کنید و در صورت اثبات دادگاه شما را از اعمال مجازات مبری کرده و سوابق کیفری هم منظور نمیگردد . بنابرین در واقعیت و نه برای اغفال دادگاه که برای تقرب و معنویت خود به این مقوله تامل کنید و بعد بیاری خداوند متعال جل جلاله اعلا از دادگاه بواسطه این توبه و انقلاب درونی عفو خود را بخواهید یقینا موفق میشوید .
در پایان رد مال بمعنی عودت مال به صاحبش که در صورت موجود بودن ،عین ما ل و در صورت نبودن وجه مال ، و یا مال معوضی که صاحب مال رضایت ذاشته شد .
نکته : تا رئ مال نکنید هیچ تقاضایی از شما قابل قبول نیست لذا ابتدا رد مال کنید

سلام، شما از طریق دادگاه محکوم بشوی اداره مربوطه از طریق کمیسیون های داخلی و انظباطی یقینا شما رو اخراج خواهد کرد

بله دادگاه میتواند حبس را تعلیق نماید ودرصورتی که حکم شما تعلیق گردد میتوانید به کار خود ادامه دهید و چنانچه محکوم به رد مال گردید می بایست یکجا پرداخت نمایید ویا اینکه با شاکی توافق نمایید جهت نحوه پرداخت و اداره نمیتواند بصورت مستقیم رد مال را با اختیار خودش از حقوق شما برداشت نماید