آیا مبلغی که به وکیل داده ام بابت شکایتی در صورتی که منصرف شده باشم از شکایتم می توانم مبلغ را مطالبه کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۰۶ #08426145

چندی پیش مدارک خودم را به کیل دادم که شکایتی تنظیم کند برای اینکه شوهرم به من فحش میدهد و مرا کتک میزند و نفقه به من ۱۰۰ تومن میدهد قرار شد وکیل شکایتی بنویسد برای ترساندن شوهرم فقط در همین حد گفت حق زحمتش میشود۵۰۰ هزار تومان که من بهش دادم چون مدارکم کامل نبود به خانه برگشتم و دیدم شوهرم وسایلش را جمع کرده و میخواهد از خانه برود من هم به وکیل زنگ زدم گفتم فعلا شکایت را تکمیل نکن بعد از یک هفته که شوهرم هم منزل نیامد پیش وکیل رفتم و با بدبختی توانستم کپی بعضی از مدارکم را بگیرم چون میگفت باید پیش خودم باشد ۵۰۰ تومن من را هم نداد و گفت چون اطلاعات شما را وارد سیستم کرده ام فقط ثبت نهایی نکرده ام ان پول به حساب دولت رفته میخواستم بدانم میتوانم پولم را از وکیل بگیرم یاخیر؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام انصراف شما اگر قبل از اقدامات قضایی وکیل و ابطال تمبر و تنظیم اسناد قضایی باشد هزینه قابل برگشت است در غیر این صورت هزینه ها قابل برگشت نیست

اگرباوکیل قراردادی نوشتید ، نمی توانید