جلب سیار در مجلس ختم؛ امکانش هست؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۵۲۲ #08420714

آیا میشه با جلب سیار ورود به منزل و مخفیگاه در مجلس ختم هم طرف رو جلب کرد؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
قانونا در این خصوص منعی وجود ندارد.
اما اصولا مامورین در این شرایط برای جلب همکاری نمیکنند

باسلام
از لحاظ قانونی منعی بر این مورد نیست، اگر بیم آن رود که جلب شخص غیر از این مکان میسر نباشد و در صورت همکاری مامور جلب

سلام در این خصوص منع قانونی وجود ندارد.

قاضی صادر کننده دستور جلب درهنگام صدور به پرونده و مفادقانونی رجوع میکند، و در قانون چیزی درخصوص جلب نکردن متهم در مجلس ختم گفته نشده.اگر چنین استتباط شود که اگردر این شرایط متهم جلب نگردد امکان متواری شدن پس از آن زیاد است حتما جلب خواهدشد.

سلام
بله امکان جلب در مجلس ختم نیز وجود دارد

بااحترام
با احترامات شخصیتی بله میتوانید

درود بر شما ،مستحضر باشید که منعی برای این امر نیست،لکن باید دید مامورین همکاری می‌کنند یا خیر.