این پدر چگونه میتواند آنان را مجبور به آوردن بچه کرده و بالاخره موفق به دیدار پسرش شود؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۳۹۷ #08408965

خانمی با نوزادش از منزلشان به منزل پدری فرار کرده و دادخواست های مختلف مهریه و غیره را در دادگاه مطرح مینماید. از آنطرف شوهر ایشان دادخواست عدم تمکین زن را تا مرحله حکم محکومیت قطعی نشوز زن، پیش برده است. اکنون شوهر پس از ماهها که موفق به دیدن پسر نوزادش نشده، درخواست دیدن نوزاد خود را دارد که چندین هفته هست که هر دفعه با بهانه های مختلف مثل کرونا، ناخوشی بچه، ناخوشی مادر، ... بچه را به خانه مهر نمیاورند.

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام تقاضای ملاقات با طفل طرح و تقدیم نمایید.

دادخواست ملاقات طفل به انضمام دستور موقت مبنی بر ملاقات طفل

دادخواست ملاقات فرزند ارائه بدهید.

با سلام .
پدر تقاضای ملاقات با فرزند خود را کند

اگر در خصوص ملاقات فرزند رای صادر شده باشد والدی که ممانعت کند مرتکب جرم شده است

سلام
شماباید بادادن دادخواست از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی تقاضای ملاقات فرزند کنید.  می توانید ابتدا دستور موقت فوری ملاقات فرزند را نیز از دادگاه تقاضا کنید.

دادخواست ملاقات فرزند به همراه دستور موقت بدهید.