ایا بنده میتوانم جریمه را به دادگاه واریز کنم تا از این به بعد تاخیر تادیه به جریمه مذکور تعلق نگیرد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۵۰ #08398700

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت اساتید محترم
بنده حدود دو سال پیش در زمان اجرای بنای منزل مسکونی نشتی در دیوار همسایه ام ایجاد شد و همسایه از طریق شورای حل اختلاف شکایت کرده و محکوم به مبلغ دو ملیون تومان شدم که در زمان مقرری که ابلاغ به دستم رسید به شورا رفته و مبلغ را بردم ولی همسایه ام مبلغ سه ملیون را خاستار بود که به توافق نرسیدم حال بعد از گذشت دو سال به شورا رجوع کردم و شورا نظر به این دارد که تاخیر تادیه به جریمه معین تعلق گرفته اما منشی شورا در مورد این پرونده نظر دارد که برای این که پرونده به داداگاه ارجاع داده شود و به اجرای احکام برود حتما باید خود همسایه ام رجوع کند و پیگیری کند سوال بنده از اساتید محترم این است که ایا بنده میتوانم جریمه را به دادگاه واریز کنم تا از این به بعد تاخیر تادیه به جریمه مذکور تعلق نگیرد یا این که بدون انکه همسایه ام پیگیر پرونده شود خودم اقدام کنم چون شاید تا ۱۰ سال دیگر او پیگیر پرونده نشده و بنده باید مبلغ بیشتری را بپردازم

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ضمن ارسال اظهارنامه برای پس دادن خسارت درصورت عدم اقدام ازسوی طرف مقابل به حاکم تسلیم نمایید

با احترام بله با کد رهگیری اقدام کنید

با درود به رای شورا بستگی دارد لیکن دراین خصوص بهتر است مدارک شما بررسی شود

با درود بله امکان پذیر است

سلام می توانید با اخذ کد رهگیری نسبت به پرداخت مبلغ به حساب دادگستری اقدام کرده و مانع اضاف شدن جرائم تاخیر تادیه شوید

سلام و وقت بخیر.
یک مقدار سوال مبهم هست.اگر شورا رای به دو تومن داده،چطور همسایه شما ۳ تومن میخواسته؟مگر اینکه از رای شورا تجدیدنظرخواهی کرده باشه که باید در هرحال به شما ابلاغ میشد تمام موارد.اجرای رای هم با اجرای احکام همان شورای حل اختلاف هست و شما میتونید دو تومن به علاوه خسارت تاخیر تادیه را به حساب اجرای احکام واریز کنید و فیش در پرونده ضمیمه خواهد شد و به خواهان ابلاغ میشود و شما دیگه مسئولیتی ندارید.
موفق باشید

با سلام ملاک رای قطعی شورای حل اختلاف می باشد به ادعای همسایه شما مبنی بر اضافه پرداخت تا زمانی که در رای شورا قید نشده باشد نمی تواند موثر باشد