در صورتی که منزل را ترک کنم می توانم برای طلاق اقدام کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۰۶ #08388968

میخواستم بدونم آیا اگر منزل راترک کنم و برای طلاق اقدام کنم مشکلی پیش نمی آید؟که بگویند زندگی راترک کرده وسوال دوم من میخوام جهیزیمو باخودم ببرم آیا اقدام شخصی کنم یا اجازه دادگاه میخواهد؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

سلام ترک منزل باعث می شود شما ناشزه باشید و قطعا برای شما حق طلاق ایجاد نمی کند . اگر بدون دلیل قصد طلاق دارید دعوی تان رد می شود . در خصوص جهیزیه باید با استناد به فاکتورها و شهود و سیاهه ، دادخواست استرداد مطرح کنید .

با درود فراوان
ترک منزل حق طلاق ایجاد نمیکند و ممکن است نفقه به شما تعلق نگیرد .
جهیزیه تان را میتوانید با گزارش نیروی انتظامی خارج نمایید و نیازی به اجازه دادگاه نیست .
شروط ۱۲ گانه ای که به زن حق طلاق میدهد در عقدنامه شما موجود است اگر یکی از این شروط را داشته باشید میتوانید برای طلاق اقدام نمایید .

سلام. ترک منزل و زندگی مشترک اگر بدون دلیل باشد نفقه شما قطع خواهد شد چون به معنای عدم تمکین است. اما امکان طرح دعوای طلاق دارید. بهرحال تقاضای طلاق از سوی زن هم دشوار و نیازمند دلایلی است. برای انتقال جهیزیه میتوانید در حضور چند شاهد و با تنظیم سیاهه جهیزیه که به امضای شهود برسد اقدام کنید. همچنین میتوانید دادخواست استرداد جهیزیه تنظیم نمایید و از طریق قانون جهیزیه تان را منتقل نمایید.

ترک منزل شما بدون علت موجه باعث می شود که نفقه به شما تعلق نگیرد ولیکن مشکلی برای طلاق شما پیش نخواهد آورد در خصوص استرداد جهیزیه نیز باید عرض شود بهتر است با حکم دادگاه مبنی بر استرداد جهیزیه وسایل را از منزل خارج کنید.

خیر در این ایام که ترک منزل می نمایید صرفا نفقه به شما تعلق نمی گیرد
در صورتی که سیاهه داشته باشید می توانید جهیزیه خود را ببرید و احتیاجی به اجازه دادگاه نیست.