با رجوع این سه نفر از شهادت خود آیا به شهادت اونا ترتیب اثر داده میشه؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۳۸ #08308771

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمامی وکلای محترم و دست اندر کاران سایت پاسخگوی بنیاد وکلا
ما (خواهان) از کسی (خوانده ) با عنوان تصرف عدوانی ، قلع و قمع مستحدثات ،پرداخت اجرات المثل و هزینه دادرسی در دادگاه حقوقی شکایت کردیم و در هر چهار مورد ایشون در رای بدوی محکوم شدن که به دلیل غیابی بودن رای، واخواهی کردن اما دادگاه رای بدوی رو به نفع ما تایید و واخواهی ایشون رو رد کردن دادگاه در مرحله بدوی با توجه به نظریه کارشناس رسمی دادگستری ،تعهد برادر خوانده در پاسگاه انتظامی محل مبنی بر اقرار به مالکیت زمین به ما و عدم ایجاد مزاحمت از تاریخ تعهد برای زمین مذکور و استشهادیه ایی از جانب مردم روستا مبنی بر تعلق زمین متنازع فیه به ما و تصرف آن بصورت نسل اندر نسل و موروثی ،توسط خانواده پدری ما، رای رو صادر کرده بود حالا خوانده با جمع کردن استشهادیه ایی بعد از استشهادیه ما و با فریب ،تهدید و احتمالا تطمیع گواهان ،سه نفر از ۶نفر امضاکننده ی( تعداد گواهان در هنگام ارایه به دادگاه بدوی ) ذیل استشهادیه ما رو مجبور به رجوع از شهادت خود کرده است حالا پرونده با اعتراض خوانده به دادگاه تجدید نظر ارجاع شده میخواستم بپرسم با رجوع این سه نفر از شهادت خود آیا به شهادت اونا ترتیب اثر داده میشه؟ و ممکنه رای دادگاه عوض بشه؟ (تنها دلیل جدید خوانده و غیر از محتویات پرونده همین استشهادیه نام برده شده است ) لازم به ذکر است بعد از رای دادگاه بدوی ۸نفر دیگه از مردم روستا ذیل همون استشهادیه ما رو با تصدیق و تایید اون امضا کردن
ممنون از صبوری و کمک شما وکلای عزیز

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نتیجه رسیدگی قابل پیش بینی نیست.

بادرودوسلام نتیجه غیرقابل پیش بینی می باشد

نتیجه قابل پیش بینی نیست و بستگی به اوضاع و روند پرونده دارد

با سلام، هرچند رجوع از شهادت پذیرفتنی نیستش ولی رای دادگاه هم قابل پیش بینی نیستش

سلام نتیجه هیچ دعوایی قابل پیش بینی نیست

بااحترام
احتمال نقض رای بسیار کم است

باسلام
نتیجه تجدید نظر قابل پیش بینی نمیباشد .