دستور اجرای حکم چیست؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۲۵ #08294619

اگر شخصی حکم ۶ ماه حبس تعزیری داشته باشد در خصوص خیانت در امانت
مشکل اعصاب و روان داشته باشد و نامه و مدارک پزشکی جهت اثبات داشته باشد

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر ثابت شود که اجرای حکم باعث تشدید بیماری ایشان میشود فعلا متوقف می شود اما منظور این نیست که به کلی از بین میرود

سلام
پرونده پزشکی خود را به دادگاه ارائه نمایید منتظر دستور قاضی شوید

درود
میتوانید مدارک مستند را به قاضی صادر کننده حکم تقدیم نمایید و درخواست تبدیل حبس بهدمجازات دیگری کنید

درود:باتوجه به مدارک موجود می توانید در خواست جایگزین حبس دهید ،در مجموع بستگی به رای دادگاه دارد که چه مجازاتی جایگزین حبس شود.

با سلام،می توانید به استناد مدارک درخواست پابند الکترونیکی بنمایید.

با سلام
باتوجه به مدارکی که در دست دارید میتوانید از دادگاه تقاضای تغییر حبس به پابندالکترونیکی را نمایید

درخواست پایند الکترونیکی یا تخفیف مجازات به اجرای احکام مطرح نمایید