با استفاده رقیب از نمونه کارها و نام برندهای ما چه اقدام قانونی باید کنیم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۳۰ #08277699

عرض ادب
ما یک مجموعه شرکت رسمی هستیم
تمام برندهامون هم رسمی هستن و اسامی و ارمشون هم ثبت شده
دوست عزیزی که یک دفترکار سادس جهت جذب مشتری از نام برندهای ما بعنوان نمونه کارهای خودش استفاده میکنه و ما با جا زدن خودمون به عنوان مشتری تونستیم در قالب پیامک ,واتس اپ و تماس تلفنی مستند جمع کنیم
خواستم جویا بشم ایا از نظر قانونی میتونیم جلوشو بگیریم؟ چون ایشون داره با استفاده از نام برند ما سفارش جذب میکنه و خواسته یا ناخواسته دیر یا زود ما درگیر مسائل ایشون و مشتریاشون میشیم
چیکار میشه کرد؟ بر اساس چه قانون و ماده و بندی
مچکرم

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورتیکه شرکت شما ثبت شده و قانونی است میتوانید از این شخص به جرم سوء استفاده از آرم و برند کالاهای شما شکایت نمایید

سلام. بر اساس ماده ۶۱ قانون ثبت اختراعات، علایم تجاری و طرحهای صنعتی ،هر شخصی اعمالی را که طبق مواد ۱۵ ،۲۸ و ۴۰ جزء حقوق مالک محسوب می‌شود و یا عمل غیرقانونی مندرج در ذیل ماده ۴۷ ، که هرگونه استفاده از یک نام تجاری توسط اشخاص ثالث اعم از اینکه به صورت نام تجارتی باشد یا علامت یا علامت جمعی ، یا هرگونه استفاده از آنها که عرفا باعث فریب عموم شود ، مرتکب شود ، مجرم شناخته شده و علاوه بر جزای نقدی به حبس تعزیری از ۹۱ روز تا ۶ ماه یا هر دو محکوم می‌شود. اگر کالاها یا محصولاتی را هم با برند شما می فروشند، می توانید تامین دلیل و توقیف آنها را بخواهید.

سلام
بله قانون از برند و علامت تجاری حمایت نموده و برایر با جعل و استفاده از سند مجعول اقدام مینماید

سلام و درود.
وقت بخیر.

قانون از برند و علامت تجاری ثبت شده حمایت نموده است و سوء استفاده و جعل آن را جرم دانسته است. از جنبه ی کیفری جرم باید گفت:

مطابق ماده ۵۲۹ قانون مجازات اسلامی:

«هر کس مهر یا منگنه یا علامت یکی از شرکتهای غیر دولتی که مطابق قانون تشکیل شده است یا یکی از تجارتخانه‌ها را جعل کند یا با‌ علم به جعل استعمال نماید علاوه بر جبران خسارت وارده به حبس از سه ماه تا دو سال محکوم خواهد شد.»

لذا شما با استناد به این قانون و برخی مواد قانونی دیگر می توانید از سوء استفاده کننده شکایت نموده و پیگیری نمایید.

موفق و پیروز باشید