تشخیص بکارت از پزشکی قانونی چگونه درخواست شود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۸۴ #08239777

سلام
من و نامزدم یک ساله عقدیم.. بعدش از اولش از بنده تمکین خاص داشته و دوشیزه نیست الان بین مون مشکل پیش اومده ، باباش وکیل گرفته...من دادخواست تمکین دادم. به نفع من رای دادن. بعدش توی لایحه تجدید نظر وکیلش گفته هیچ تمکینی در کار نبوده و خانوم دوشیزه ست و داره از حق حبسش استفاده میکنه. الان دوباره باز جلسه رسیدگی گذاشتن. میشه یعنی با کمک این دکترا اینترنتی و اینا جراحی ای چیزی کرده باشه.
من باید چیکار کنم؟
لطفا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی خانواده
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باتوجه به توضبحات شما بحث بکارت زوجه منتفی است ونظر پزشکی قانونی برای دادکاه معتبر است

سلام
در صورت حادث شدن نزدیکی، میتوانید تقاضای ارجاع امر به پزشکی قانونی نمایید.اما علی الاصول بدلیل جاری شدن نکاح،اصل بر تمکین است و زوجه باید بکارت خودر را اثبات نمایند.

با سلام
در جلسه رسیدگی ادعای دوشیزه بودن را میتوانید رد نمایید ودر صورت اصرار وکیل ایشان میتوانید از دادگاه درخواست ارجاع موضوع به پزشکی قانونی ومعاینه زوجه را بخواهید

سلام
چنانچه نزدیکی و دخول اتفاق افتاده باشد و ازاله بکارت حاصل شده است می توانید تقاضای ارائه گواهی پزشک معتمد را نمایید
با توجه به اینکه مدتی با هم زندگی کردید ظهور در تمکین می باشد و ایشان باید ادعای خودرا ثابت کنند

باسلام ، همسر شما تجدید نظرخواهی نموده است وشما به تبعا ان باید تبادل لایحه کنید به زبان ساده شما باید جواب تجدید نظرخواهی ایشان بدهید و درطی لایحه باشد و درلایحه خود قید کنید ودشیره نمیباشد ودردوران عقد تمکین نموده است ودرصورت لزوم قاضی محترم به پزشکی قانونی ارجاع دهد، البته بنده خلاصه وبه زبان ساده به شما عرض نموده ام ونوشتن تبادل لایحه کارتخصصی میباشد ومشکل حقوقی شما با تنظیم یک لایحه /تبادل لایحه /به راحتی قابل حل میباشد.

سلام
من باید چیکار کنم؟
میتوانید همسرتان را برای معاینه نزد پزشک متخصص ببرید با درخواست از قاضی پرونده
.پزشکی قانونی با معرفی نامه مرجع قضایی مبادرت به معاینه می نماید.و به قاضی نتیجه را اعلام می کند

سلام. جراحی داشته باشه مشخصه.. دادگاه رفتید درخواست گواهی برای دوشیزگیش بکنید .