می توان مبایعه نامه را باطل کرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۴۳ #08238238

سهم خود ازیک قطعه زمین کشاورزی ارثی پدری را که با برادرم شریک بودم حدودا ۶ سال پیش در یک دستنوشته خانگی بدون قید مساحت وقیمت وهمچنین بدون دریافت هیچگونه مبلغی به برادر مذکور فروختم.و نامه توسط دو نفر از اقوام هم به عنوان شاهد امضاء شد. بعد از حدودا ۴ سال که تقاضای وجه زمین را از برادرم داشتم ایشان مدعی شدند مبلغی پول که قبل از تاریخ معامله زمین را در طول چندین سال تحت عنوان کمک به من پرداخت کرده بودند و قابل ذکر است که این مبلغ خیلی کمتر از قیمت واقعی زمین بوده ، همان قیمت زمین بود که به من پرداخت شد.با توجه به شرایطی که عرض شد تصمیم به فسخ معامله ویا ابطال دستنوشته را دارم.لطفا راهنمایی بفرمایید.با تشکر

مشاوره حقوقی ملکی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بااحترام
شما فقط می توانید مطالبه وجه معامله را نمایید

سلام جهت اظهارنظر بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

بدون ملاحظه مبایعه نامه ، نمیشه نظر داد

شرایط فسخ معامله باید در خود معامله قید شده باشد و یا یکی از شروط برای انفساخ وجود داشته باشد. قرارداد شما باید مطالعه شود.

با سلام مخاطب گرامی ابطال معامله و فروش که عقدی لازم و غیر قابل فسخ است ان هم بعد از ۶ سال و تحویل زمین به برادرتان امکان پذیر نیست و شما بایستی با بقای خود بر معامله دعوای مطالبه ثمن معامله به قیمت روز را مطرح بفرمایید.