اگر فرزندان پسر راضی نباشند و امضا نکنند آیا باز هم مورد قبول هست یا نه؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۴۳ #08237990

با سلام مردی که همسرش فوت کرده و دارای ۲ فرزند دختر و ۷ فرزند پسر می باشد اگر بخواهد پیش از فوتش وصیت کند که اموالش به طور مساوی بین دخترها و پسرانش تقسیم شود( خلاف این قانون که پسرها دو برابر دختر ها ارث می برند) آیا اختیار این کار را دارد یا نه؟؟؟
و متن این موضوع را چطور باید تنظیم کند با توجه به اینکه سواد خواندن و نوشتن ندارد اگر کسی برایش عین این جمله را بنویسد و خودش اثر انگشت بزند کافیست یا باید همه فرزندان هم امضا کنند؟؟؟
اموال ایشان سند نداره و قولنامه ای است آیا از تک تک اموال باید نام ببرد؟؟
ممنون میشم پاسخ کامل بدهید.

مشاوره حقوقی ارث
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام اقدام ایشان باطل می باشد.

سلام
درقالب وصیت امکانپذیر نمی باشدولی میتوانند درزمان حیات اموالی که میخواهند بنام دخترانشان صلح کنند

سلام
وصیت مازاد بر ۱/۳ برای نفوذ نیاز به تنفیذ ورثه دارد
پیشنهاد می شود در قالب صلح برای فرزندانش به نسبت مساوی اقدام نماید.

درود
عمل ایشان بر خلاف قوانین آمره و باطل است.

قوانین ارث آمره بوده و وصیت بیشتر از ۱/۳ و همچنین مساوی بودن ارث زن و مرد فقط با توافق وارثین قابل انجام است در غیر اینصورت خیر

خیر با توجه به آمره بودن قوانین ارث نمی توان خلاف قوانین آمره اقدام نمود

باسلام
قوانین ارث ثابت هستند وقابل تغییر نیست