متهم باید چکار کند تا از این مجازات احتمالی نادرست در امان بماند؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۴۳۱ #08220018

سلام. بابت سه اتهام بازپرس منع تعقیب صادر کرد. دادگاه یکی از اتهامات را رد کرد و دو اتهام دیگر را منشا یک موضوع دانست و قرار عدم صلاحیت به شایستگی شهر دیگری را صادر کرد و در ادامه نوشت که حکم قطعی است. دادگاه تجدید نظر پرونده را به شهر دیگر فرستاد و در آنجا نیز دادرسی صورت نگرفت و پرونده مختومه شد. بعد از ۵ سال دادگاه صادر کننده رای اتهام پرونده را چیز دیگری تشخیص داده و پرونده را پس گرفت و به شعبه بازپرسی دیگری بابت کارهای مقدماتی فرستاد. بازپرس مدرکی از متهم می‌خواهد که توسط اداره ثبت اسناد اجراءیه ابطال آن صادر شده بود. بازپرس ۷ روز مهلت داده و گفته در پایان این مهلت بابت کتمان مدرک مورد نیاز برای متهم قرار مجرمیت صادر می کند و توضیحات کتبی او را که مدرک سالهاست باطل شده و موجود نیست را قبول نمی کند.

مشاوره حقوقی کیفری
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود تقاضای استعلام نمایید

با سلام
درخواست استعلام نمایید

تقاضای استعلام نماید

بادرودوسلام درخواست استعلام نمایید.

درخواست کنید برای اثبات ادعای شما موضوع از اداره ثبت استعلام شود

با احترام .از بازپرس بخواهید که به اداره ثبت جهت استعلام دستور دهد

از بازپرس بخواهید تقاضای استعلام از ثبت اسناد را کند