از دادسرا ابلاغیه آمده که دادخواست شما به دلیل عدم ادله کافی رد شده است، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۸۴ #08213981

سلام و عرض ادب
چندی پیش در شورای حل اختلاف از فردی که خودروی خود را بی رنگ معرفی کرده بود ولی بعد از خرید متوجه شدم که خودرو تمام رنگ هست در شورای حل اختلاف شکایت کردم. برای تکمیل مدارک نیاز به نامه ایی از سایت دیوار بودم که آن هم احتیاج به درخواستی از طرف دادسرا داشت. بعد از مراجعه به دادسرا دوباره همان مراحل شکایتی را که در شورای حل اختلاف انجام داده بودم را در دادسرا انجام دادم
بعد از اینکه نامه درخواستی را از سایت دیوار گرفتم آن را به شورای حل اختلاف تحویل دادم. حالا از دادسرا ابلاغیه آمده که دادخواست شما به دلیل عدم ادله کافی رد شده است، در صورتیکه هنوز رای شورای حل اختلاف صادر نشده.
دعاگوی شما هستم اگر راهنمایی بفرمائید.
سپاس فراوان.

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

موضوع خواسته شما کیفری نبوده لذا نظر ردشدن دعوا دردادسرا صحیح است

سلام
در صورتیکه شما ادله ی کافی جهت اثبات دعوای خود را نداشته باشید و پرونده به ایت دلیل منع تعقیب بخورد،قابلیت طرح مجددآن کمی دشوار میباشد .مگر اینکه تحت عنوانی دیگر و با ادله ی کافی مطرح گردد

سلام
شکایت در دادسرا و ایراد اتهام علیه افراد نیازمند دلیل و مدرک کافی و محکمه پسند است چنانچه دادسرا قرار منع تعقیب صادر کرده باشد امکان شکایت مجدد مشکل است علی ایحال دادخواست خود را در شورا پیگیری کنید و آن را به نتیجه برسانید بعد در خصوص شکایت کیفری با وکیل مشورت کنید.