می خواهم از طریق اینترنت جویای اعتراض بشم باید از چه طریق پیگیری کرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۲۴ #08204222

اهل یکی از شهرهای جنوبی استان فارس هستم و برادرم برای حمل مواد زندان هست و بهش حکم خورده ولی توی برج ۱۰ سال قبل اعتراض زده و جواب اعتراضش برنگشته من الان بخواهم از طریق اینترنت و شماره پروندش پی گیری کنم باید چیکار کنم و از چه سایتی میشه این کار انجام داد

مشاوره حقوقی مواد مخدر
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درصورت داشتن سامانه ثنا میتوانید پیگیر شوید درغیر این صورت حضوری باید پیگیری کنید

سلام از طریق سامانه عدل ایران

با سلام
صرفا از طریق اینترنت نمیتوانید اقدامی نمایید زیرا سایتی برای پیگیری پرونده موجود نمیباشد شما بایستی یا از طریق شعبه دادگاه بدوی یا از طریق دفاتر خدمات قضایی پیگیر باشید.

با سلام
از طریق سامانه ثنا میتوانید اقدام نمائید

باسلام جواب اعتراض در هیچ سایتی اعلام نمی شود اما در صورت داشتن سامانه ثنا تصمیم گیری و یا صادر نمودن رای دادگاه ثبت می گردد.