ساختمان دو طبقه است طبقه دوم ساختمان بدون مجوز ساخته شده است آیا ما حق استفاده از پشت بام را نداریم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۳۶ #08194340

با سلام بنده مالک طبقه اول یک واحد آپارتمانی دو طبقه هستم. طبقه دوم خارج از پروانه و پایان کار ساخته شده و حال ساکن آن دنبال گرفتن سند است. از بنده و مالک طبقه همکف خواست رضایت محضری بدهیم. اما در متن رضایت نامه نوشته شده است آپارتمان احداثی در پشت بام طبقه اول و در ادامه حق فروش ان آپارتمان احداثی تحت هر پلاک ثبتی رو هم برای خودش قایل شده سوال بنده این است که آیا با امضای این رضایت نامه ، حق استفاده از پشت بام از ما کلا سلب می شود و آیا ساکن طبقه دوم باز نیز می تواند طبقه دیگری در پشت بام آن احداث کند؟

مشاوره حقوقی شهرداری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید طبقه دوم روی پشت بام طبقه اول احداث گردیده است و ارتباطی به پشت بام ندارد.

منظور ایشان این است که طبقه دوم روی پشت بام طبقه اول احداث گردیده است و ارتباطی به پشت بام کنونی ندارد