ابلاغیه برای من نیومده؛ چکار باید بکنم؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۷۸ #08193178

سلام جعل امضا اثر انگشت کلاهبرداری طرف آمده ملک ما را گرفت میخواست یه خونه بده که مال دیگری بود فروخت به و۷۰ میلیون‌ پول نداد من‌ رفتیم شکایت کردم پرونده باز شد قاضی از
طرف حکم‌
محکوم کرد بود گرفت اجرای احکام بگیرم بعد شما‌ ابلاغیه میدیم الان حدود ۴ ماه شده برای من هیچ ابلاغیه نکرده میتنوم‌ پرونده جای‌ دیگه‌ زودتر تموم بشه‌ وکالت بدم‌‌ به‌ شما استشهادی هم‌ جعل درآمد آقا قاضی پرونده ابطال

مشاوره حقوقی کیفری
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام از طریق شعبه مربوطه حضورا پیگیری نمایید.

سلام
علت را حضوری بپرسید .

سلام وقت بخیر
حضورا از طریق شعبه پیگیری نمایید.

با درود حضورا پیگیر پرونده باشید

باسلام و احترام حضوری مراجعه و پیگیری نمایید

میتونید خودتون یا وکالت بدین به وکیل مراجعه کنند به شعبه

باسلام
شما به شعبه مربوطه مراجعه وحضورا علت تاخیر را جویاشوید.