آیا امکان تغییر نام مذهبی ممکن است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۴۵ #08183859

سلام

چطوری میتوانم اسم مذهبی فاطمه رو به اسم ایرانی تغییر بدم؟

مشاوره حقوقی ثبت احوال
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در تغییر نام مذهبی سخت گیری بعمل خواهد آمد. ابتدا از طریق اداره ثبت احوال اقدام و در صورت عدم موافقت از طریق دادگاه به طرفیت اداره ثبت احوال دادخواست دهید

درخواست خود را به اداره ثبت احوال طرح نمایید
در صورتی که مورد پذیرش واقع نشد دادخواست تغییر نام به طرفیت اداره ثبت احوال جهت رسیدگی دادگاه مطرح کنید.

سلا م در مورد تغییر نام با توجه به پرونده های مکرری که بنده داشتم خدمتتون عرض کنم که بیشتر تغییر نام ها در صلاحیت دادگاه عمومی است و برای اینکه تا جاییکه ممکن است شانس شما بیشتر باشد باید یک سری یموارد را در نظر بگیرید این را هم خدمت شما عرض کنم دعوای تغییر نام مانند کلیه دعاوی یکبار رسیدگی می شود لذا پیشنهاد می گردد حتما از طریق سایت از یک متخصص مشاوره بگیرید.

متاسفانه امکان تغییر وجود ندارد

بابد به دادگاه عمومی دادخواست تغییر نام بدهید.
تغییر اسامی مذهبی تنها در صورتی ممکن است که نام جایگزین از لحاظ تعدد و فراوانی، بیشتر از نام اصلی رواج داشته باشد و چون نام‌های محمد، علی، فاطمه و زهرا بیشترین فراوانی و مخاطب را دارند، اصولا تغییر آن‌ها ممکن نیست.

تغییر نام ائمه امکان پذیر نمی باشد.