میتونه از متن پیامک های من پرینت بگیره؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۲۵ #08171950

با سلام
سیمکارتی که دسته منه به نام پدرمه میخاسم بدونم مادرم میتونه از متن پیامک های من با بقیه پرینت بگیره؟
حتی با ارائه کارت ملی پدرم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
دریافت پرینت فقط برای صاحب خط و در شرایطی با دستور مراجع قضایی امکان پذیر است.

با سلام
گرفتن پرینت از پیامک های خطوط تلفن همراه فقط با دستور مقام محترم قضایی می باشد
و هیچ کس با کارت ملی دیگری نمی تواند امور فوق را انجام بدهد

با سلام
برای اخذ پرینت بایستی یا باید خود صاحب سیمکارت باشد یا اینکه در محاکم قضایی بر علیه دارنده سیمکارت شکایتی شود و طبق دستور مقام قضایی اقدام به اخذ پرینت مکالمات یا پیامک ها گردد .

با سلام و احترام
خیر مخاطب گرامی امکان پرینت فقط برای صاحب خط میسر میباشد
و برای سایر افراد با دستور قضایی امکان پذیر است
موفق باشید

سلام این امر فقط با مجوز مراجع قضایی و به درحواست پدرتون امکانپذیر هست.

سلام خیر این موضوع نیاز به اخذ مجوز قضایی دارد و اپراتورهای همراه اول و ایرانسل و ... بدون دستور قضایی این کار را انجام نمی دهند